Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

„A szeretet olyan kincs, amiből minél többet adsz másoknak, annál több lesz belőle neked.”

„A szeretet olyan kincs, amiből minél többet adsz másoknak, annál több lesz belőle neked.”

dátum: 2019-12-30

Ezzel a mottóval rendeztük meg december 20-án évzáró napunkat, amely nemcsak a hagyományos gálát jelentette ezúttal…

„A szeretet olyan kincs, amiből minél többet adsz másoknak, annál több lesz belőle neked.”

A délutánt jótékonysági sportnappal kezdtük az ÉnIdő Életmód Központban. Galiszné Kun Bernadettet - iskolánk hallgatóját – tervezett OKJ-s vizsgája előtt egy hónappal harmadik stádiumú mellrákkal diagnosztizálták. Igazi harcos, kemény csajként – és két tündéri lányka anyukájaként – vette fel a kesztyűt és küzd a betegséggel. Úgy gondoltuk, hogy ebben a küzdelemben mi, az erős MyMove-os csajok és fiúk is mellé kell, hogy álljunk, támogatnunk kell őt és a pozitív energiák mellett bizony anyagi segítséget is kell, hogy nyújtsunk neki. A jótékonysági sportnap teljes bevételét Neki ajánlottuk fel.

 

 

 

 

A jobbnál jobb órák sorát Kincses Boglárka, a szegedi fittness-szakágvezetőnk nyitotta egy Alakformáló órával, majd Bérces Zsuzsi székesfehérvári hallgatónk következett egy Strong by Zumba órával. A hölgyek között két fiú, a #gymstickboys – azaz Ricsi és Sambaaa – fokozta tovább a hangulatot, majd a sportnapot Papp Andi zárta egy Fittmix-szel.

Az évzáró gála helyszíne a Goose Bár volt. Ezúton is köszönjük nekik a remek hangulatot és a finomabbnál finomabb falatokat!

A köszöntő és köszönő szavak után Bettinek átadtuk a sportnap bevételét – amely kiegészült a gála belépőjének teljes összegével – és kívántunk neki tiszta szívünkből mielőbbi teljes gyógyulást! Természetesen nemcsak Betti küzdött könnyeivel, hanem mindenki, hiszen tudjuk jól, hogy most minden segítség elkél és – bár nem mondtuk ki - egyként kértük az égiek áldását is rá!

 

 

A megható pillanatok után díjkiosztásra került a sor. Díjat kapott mindenki, aki idén (is) hozzájárult a MyMove, a MyLife és az ÉnIdő sikereihez, valamint munkájával ezt nagyban segítette.

Hagyományosan sor került az „Év edzője”-díj átadására, amelyet ezúttal Kincses Boglárka kapott meg. Az „Év legaktívabb hallgatója” Magyar Tamás, az „Év legeredményesebb hallgatója” Braumüller Anita lett. Az est az ajándékok átadásával és a vacsorával természetesen nem ért véget, hiszen kezdetét vette egy óriási buli.

Bízunk benne, hogy a 2020-as év is hasonlóan szép és eredményes lesz, és még fergetegesebb díjeső és party várható akkor is év végén.

Szeretnénk mindenkinek fantasztikus, kirobbanóan szuper, egészséges, fitt és sportos Újévet kívánni és azt, hogy teljesüljön minél több álmotok, ezek az álmok alakuljanak emlékekké és legyen örök élmény nektek is a 2020-as év!

Ne álmodd az életed, éld az álmaid!

A világ végül majd rád mosolyog, rád kacsint!