Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

1D alap pilla építés és otthoni gyakorlás - Tanfolyam

Fehér Zsuzsanna

Videó csomagok

1D alap pilla építés és otthoni gyakorlás - Tanfolyam

Hogy miről is szól ez a kis oktató videó? Biztos vagyok benne, hogy már rengeteg felvételt láttál a neten az 1D pilla építéssel kapcsolatban és valószínűleg még mindig tele vagy kérdésekkel. Ez teljesen normális, mivel ezek az ingyenesen elérhető oktató videók többsége általában nem az alapokkal kezdődnek. Engem èrdekelne, hogy: Tisztában vagy-e vele, hogy mit jelent a pozícionálás vagy az izolálás? Tudod-e, hogyan válaszd ki a Neked megfelelő pilla ragasztót? Vagy hogyan tarts stabilan a kezedben a tűhegyes csipeszeket? Ha hasonló kérdésekre keresed a választ, akkor szeretettel várlak az 1D alap és otthoni gyakorlás online tanfolyamomon.

 

 

Fehér Zsuzsanna-Lash Stylist

Fehér Zsuzsanna vagyok és amint először a kezemben tarthattam az izoláló csipeszt, tudtam, hogy komolyabban szeretném beleásni magam a pilla építés világába. Nem is olyan régen valóra vált egy álmom, így most már egy gyönyörű zuglói szalonban építhetem fel 1D-től 6D-ig a szebbnél szebb pillaszetteket. A mai napig izgalommal tölt el egy új pilla tálca felbontása, vagy egy új ragasztó tesztelése és persze rendszeresen kipróbálom a legújabb csipeszeket! Szerintem egy sikeres Szempilla Stylist-nak állandóan képznie kell magát és nyitottnak kell lennie a szakma újdonságaira ... találkozzunk a videómban!

 

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy max. 20 perces videó küldése.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok