Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Alap Kinesio (Térd)Tape szalag ragasztás - Kezdő Tanfolyam

Igaz Ildikó Ida
A mozgás és a bőr, ruházatszerű, érintés, kombinációjából kialakult terápia. Mely a test öngyógyítását fokozza, sokszorozza.

IGAZ Ildikó Ida
Gyógy-masszőrként dolgozom. Egészségügyi dolgozóként egy fürdő gyógyászaton, ahol a vendégeink zöme reumatológusokkal együtt működve jön kezelésekre. Már több mint 6 éve itt tevékenykedem. Itt a gyógyászaton oktatunk is, nekem meg van a kamarától a szakoktatói vizsgám. Szeretek oktatni, megmutatni, átbeszélni, körbe járni témákat, főleg ha az egészség és az ember van a központjában.
Nálunk fontos a prevenció, rehabilitáció és a rekreáció is, egészség megóvás melynek központjában az ember áll.
Jó néhány éve elvégeztem a tape terapeuta alap és haladó képzést, Budapesti profi szakképesítőknél. Gyakorlom és figyelem az újabb technikákat és work shopjaikat.
A tape az egyik kedvencem, gyors hatékony segítségnyújtás lehet, közben némi kreativitásra is ad lehetőséget. Segít a gyógyulásba, fájdalomcsillapításban, könnyebbé teszi a mozgások, sportok lehetőségét. Imádom a színeket itt ebben is lehet gondolkodni, változtatni, variálni.
Mindeközben egyszerű, gyors, hatékony, biztonságos, vegyszer és méreganyag mentes.

Tevékenységeim közben így sok mindent mást is tanultam, mert ezek valahol összefüggnek egymással, az emberrel, az egészéggel, …
Művelődés szervezőként fejeztem be a főiskolát. Épített környezetünk, lakhatás és a táplálkozás, alakjavítás, szépülés már kicsi gyerekként is ott volt körülöttem, élénken figyeltem. Hiszen ez is az emberre, az egészségre, a harmóniára, közérzetre vezethető vissza.
Mindig is központi kérdés, érdeklődés és csodálat az ember volt, és lesz számomra, teste, mozgása, elmélye, gondolatai, lelke.
Egészséges életmód lehetséges elméletei, cselekedetei foglalkoztatnak. Táplálkozás, testtartás, érintések művészete, … A maga hármasságában, test, szellem, lélek. Ez együttese, harmóniája, gyógyítást elősegítő, motiváló, rávezető munkámban is a holisztikus szemléletet tartom szem előtt, teljes emberben igyekszem gondolkodni.  
Továbbá nyitottam, elindultam a tornák, nyújtások, (pl.: hengerrel), testtartásjavítás, gerinc-tréner irányvonalba, ehhez végeztem NMPT Instruktorként.

Alap Kinesio (Térd)Tape szalag ragasztás - Workshop

A mozgás és a bőr, ruházatszerű, érintés, kombinációjából kialakult terápia. Mely a test öngyógyítását fokozza, sokszorozza.

Mindenféle gyógyszer és vegyianyag-mentes, rugalmas légáteresztő szalagok segítségével fokozzuk az öngyógyítását az izmoknak, szöveteknek, így a testnek és jelentősen tudjuk csökkenteni a fájdalmakat is. Továbbá a stressz izmokra, mozgásszervekre gyakorolt negatív hatását is tudjuk csökkenteni. A különböző színben, színterápiásan is alkalmazott szalagok, fokozzák a vérkeringést, az adott testtájékon. Ezzel akár a mozgás tartomány, vagy a test-stabilitását is tudjuk fejleszteni, megtámogatni.

Imádni-való terápia, mely felrakható és elvehető szinte bármikor, bárhol, bárkinek, igen egyszerűen, hatékonyan.

Könnyen és gyorsan tudsz magadon vagy családodon segíteni, ha értesz hozzá, ezzel a módszerrel még akkor is, ha nem vagytok otthon, pl.: utaztok, kirándultok.

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy max. 20 perces videó küldése.

 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok