Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Alkalmi - Menyasszonyi smink tanfolyam

Tóth Martina

Alkalmi - Menyasszonyi smink tanfolyam

Az alkalmi smink egy erőteljesebb szemet vagy egy szájat takar a tökéletes bőr kép mellett. Általában az egyiket hangsúlyozzuk, hogy ne legyen túl sok a smink. az arccal teljes fedésű alapozót használunk mely tökéletes, egyenletes bőr képet eredményez. Használhatunk sötéttebb, élénkebb színeket , műszempillával kiegészítve.

A menyasszonyi smink sokkal személyreszabottabb, precízebb és tartóssabb. Vízálló termékekkel készítjük el a tökéletes nagy napi sminket. Nagyon fontos a próba smink,melyen megismerjük a menyasszonyt és a stílusának és személyéhez illő, legmegfelelőbb sminket készítjük el számára, melyben 100 %-ig magabiztosnak és csodásnak érzi magát. Fontos a kölcsönös bizalom és az odafigyelés.

Tóth Martina - Professional MakeUp Artist

 

Mindig is a Sminkes szakma elsajátítása volt az igazi célom, ennek érdekében 2011-ben végeztem kozmetikusként, ahol egyben megszereztem a sminkelés elméleti és gyakorlati alapját. A sminkelléssel 2014-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni, ahol a sminkelés alapjait Czagány Ildikó Sminkesnél végeztem, neki köszönhetően sikerült a sminkelési tudásomat magasabb szintre emelni. Ennek következtében további képzéseken vettem részt, mint például a Galmour MakeUP Academy oktatójánál ,Sok Csaba Sminkmesternél és a Makeup Hungary Academy- Sárosi Szilviánál ,ahol Nemzetközlieg elismert Diplomás profi sminkessé válltam. Jelenleg főként a saját szalonomba készítem vendégeim alkalmi, esküvői sminkjeit, illetve fotósokkal dolgozom együtt. Szívesen vállalok, videoklippeken át , a divatbemutatóig és forgatásokon való sminkelést.

Volt szerencsém többek között dolgozni ismertebb emberekkel is, mint pl. Szabó Győző, Csuja Imre, Pokornyi Lia, Eszenyi Enikő, Salamon Dia IFBB PRO, Yana Smith, Radics Gigi, Mohamed Fatima, Nótár Mary stb... „Szeretem megfigyelni az emberek arcvonásait, az apró vonalaikat , amely tükrözi bennük az igazi szépséget,karaktert. A sminkelés számomra a szépség tökéletesítését jelenti, amely boldogabbá teszi és magabiztosságot nyújt a viselői számára.”-Tóth Martina

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés vizsgával zárulmelyben előtte-utána fotókat kell küldened.

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejletségi szint elérése érdekében. 

A képzés sikeres elvégzéséről digitális oklevelet állítunk ki.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok