Capoeira Aerobik gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

Capoeira Aerobik

Czanik Balázs
A Capoeira Aerobik lehetőséget ad látványos és élvezetes kombinációk és koreográfiák kialakítására, melynek csak a kreativitás szabhat határokat.

Videó csomagok

 

Czanik Balázs

Egész életében hangsúlyos szerepet kapott a mozgás és a tudatos életmód: futballozott, táncolt, számos küzdősportban jeleskedett. Végül az aerobik felé vezetett az útja.

  • Szakmai tapasztalata több mint egy évtizedre nyúlik vissza, a fitness szakma egyik ismert és közkedvelt alakja
  • A Capoeirával való megismerkedését követően fogalmazódott meg benne egy új mozgásforma iránti igény, ekkor hozta létre a Capoeira Aerobikot
  • Edzőként fontosnak tartja a folyamatos fejlődést
  • Több sikerkönyvet adott ki, melyekben a saját példáján keresztül kíván segítséget nyújtani másoknak a céljaik megvalósításában

A Capoeira Aerobik képzésről

A Capoeira Aerobik egy Czanik Balázs által kifejlesztett, a brazil küzdősportból átvett táncos elemekkel kibővített speciális aerobik stílust jelent. Az online képzés során a résztvevők találkozhatnak táncos és a küzdősportra jellemző gyakorlatokkal egyaránt. A mozgásforma egyik legjobb tulajdonsága, hogy a hátizmokat, combhajlítót, haránt hasizmot és a farizmot komplexen és intenzíven dolgoztatja meg, így kifejezetten a kritikus területekre koncentrál. A Capoeira Aerobik lehetőséget ad látványos, élvezetes kombinációk és koreográfiák kialakítására, melyeknek csak a kreativitás szabhat határt.

Amennyiben online képzésünk felkeltette az érdeklődésedet, úgy jelentkezz az kepzesek@mymove.hu e-mail címen, munkatársaink mindenben a rendelkezésedre állnak!

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy max. 20 perces videó küldése.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok