DanceTraining gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

DanceTraining

Susie
Konok Zsuzsanna
A DanceTraining egy magyarországi fitness irányzat, mely a táncosok komplex edzéstervéből az erőnlétet, állóképességet és hajlékonyságot fejlesztő programokat emeli ki.

Videó csomagok

 Konok Zsuzsanna / Susie

Susie 5 éves korában kezdett táncolni, ami aztán meghatározta az egész életét. Sokféle stílust tanult, és gyerekkorától kezdve mindezt a színpadon is számtalanszor megmutatta. 16 évesen emellett hobbiból elkezdett edzőterembe járni. Felkészült arra, hogy táncosként hihetetlen kemény fizikai állóképességet igényel a színpadi munka.

Amire egész gyerekkorában készült, sikerült: táncosként és a saját tánciskolájában tánctanárként „dolgozhatott”- vagyis azt csinálhatta, amit a legjobban szeret.

Később elvégzett egy személyi edző képzést, így az edzőtermi sportolás hobbiból lassan képesítéssé vált. Fitness versenyzőként is kipróbálta magát, sok első helyezést ért el, de ez mégsem bizonyult az ő világának.

Idővel létrehozta a DanceTraining edzéstípust, melyet a sok-sok év tánctanítási módszereiből, tapasztalataiból fejlesztett ki. Folyton keresi az újdonságokat, így saját irányzata mellett rátalált egy újabb szerelem, ami nem más, mint az artistaművészet légtorna ága, ezen belül is főként a Silk az, ami magával ragadta.

 DanceTraining

A DanceTrainig nem más, mint a legújabb mozgásforma!

Tánctudás és előképzettség nélkül ezzel az órával hozzásegíthetitek vendégeiteket ahhoz, hogy olyan alakja legyen, mint egy táncosnak.

A DanceTraining egy magyarországi fitness irányzat, mely a táncosok komplex edzéstervéből az erőnlétet, állóképességet és hajlékonyságot fejlesztő programokat emeli ki.

Maga a tánc, a táncos mozdulatok, illetve a koreográfia tanulás kis mértékében, de azzal a céllal jelenik meg, hogy a résztvevők harmonikus, nőies mozgásának kialakulását elősegítse.

A dinamikus zenére végzett alakformálás mellett nagy hangsúlyt fektet a szakszerű nyújtásra is.

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy online teszt és egy max. 20 perces videó küldése.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok