Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Étel Styling és -Fotózás Alaptanfolyam

Sörös Viktória
Az Étel Styling és -Fotózás Alaptanfolyamon egy olyan extra segítséget kaptok az életmódváltáshoz, melyet mind a vendégeitek, mind ti magatok tudtok alkalmazni a mindennapokban.

Videó csomagok

Sörös Viktória

Kétgyermekes édesanya, egykori fitness versenyző, táplálkozási tanácsadó, "kihívás-függő".
11 éves korom óta folyamatos a küzdelmem a súlyommal, kiskamaszként kifejezetten duci voltam, az iskolatársaim csúfoltak is emiatt. Először a gimiben sikerült lefogynom drasztikus fogyókúrával, mely nem épp a legegészségesebb módja a fogyásnak. Azóta sokat tanultam, kutattam a helyes táplálkozással kapcsolatban, kitapasztaltam, nekem mi válik be és mi nem. Mostanra azt mondhatom, hogy a hétköznapokban tudatosan és egészségesen étkezem, ennek köszönhetően a gimi óta soha többet nem volt kórosan nagy súlyfeleslegem, leszámítva a két terhességemet.
 
 
A rendszeres edzés, a megfelelő táplálkozás, a szorgalom és az elszántság végül meghozta gyümölcsét. 2018. október 14-én a budapesti Fitparádé színpadán álltam és FitMom/Fitt Anyuka kategóriában bronzérmet szereztem. Ez egy olyan cél, egy olyan gyerekkori álmom volt, amiről szerintem sok duci lány fantáziál, hogy egyszer fitneszmodell lesz, csak nem mindenki váltja valóra. Azóta túl vagyok már több táplálkozási- és életmód tanácsadói képzésen, tucatnyi fitness kihíváson és számos személyes megpróbáltatáson, melyek mind arra tanítottak, hogy az ember gyakorlatilag mindenre képes, ha igazán akarja és megvan a hite önmagában. 
 
 A fitneszhez természetesen hozzátartozik a megfelelően összeállított étrend is, amibe persze bele kell szokni, de egy idő után bele lehet jönni és már készségszinten megy. Eleinte nehéz volt lemondani a megszokott finomságokról, de lassan elkezdtem élvezni, egyre kreatívabb voltam a konyhában, sokféle fűszert kipróbáltam, kísérleteztem olyan zöldségekkel, amiket nem olyan gyakran fogyasztottam előtte. Ahogy az edzésben, itt is a fokozatosság elvét követve kialakítottam egy olyan táplálkozási rutint, mellyel évek óta gyakorlatilag 3-4 kilón belül tudom tartani a súlyomat és a rendszeres mozgáshoz is kellő energiát ad. 
Étel Styling és -Fotózás Alaptanfolyam
 
Az Étel Styling és -Fotózás Alaptanfolyamon egy olyan extra segítséget kaptok az életmódváltáshoz, melyet mind a vendégeitek, mind ti magatok tudtok alkalmazni a mindennapokban. Az emberek többsége a táplálkozás terén vizuális alapon hoz döntéseket, vagyis olyan ételeket fogyasztanak szívesen, amelyek látványra tetszetősek - legyen az az étel akár egészséges, akár egészségtelen... 
Ezen a tanfolyamon eloszlatjuk a tévhiteket és bebizonyítjuk, hogy az egészséges és alakbarát fogások is lehetnek ínycsiklandóak és változatosak, mindez a tálaláson és a megfelelő fényképezésen múlik!
 
Megtanulhatjátok a különféle ételeket egyszerűen, mégis szépen, ízlésesen tálalni, illetve ha az már jól megy, akkor gyönyörűen lefotózhatjátok őket. A jól megkomponált fényképeket kitehetitek a közösségi felületeitekre, ezzel növelhetitek követőitek és leendő vendégeitek számát, illetve meg tudjátok mutatni, hogy a diétás ételek egyáltalán nem unalmasak, SŐT! Ezáltal ők is kedvet kapnak majd, hogy jobban elsajátítsák az egészséges táplálkozás alapjait.
 
A tanfolyam során megszerezhető ismeretek:
 
  •  fotózáshoz használható dekorációs eszközök
  •  háttér, környezet megválasztása
  •  szükséges előkészületek
  •  milyen fénynél érdemes fotózni
  •  tálási módszerek
  •  harmónia megteremtése a fotón
  •  szerkesztés és utómunka

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

 

Vizsgamunka: minimum 10 db kép készítése és elküldése a kepzesek@mymove.hu címre.

 

 A sikeres vizsgát megkoronázva névre szóló oklevelet küldünk részedre digitális formában.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok