Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Fitt box

Dobor-Móricz Katalin
A „Fitt box” elnevezés is jelzi, hogy a fitness és a box egybeolvadásáról van szó. Az edzés tervszerűen változó szakaszokra van bontva, terhelés-; és aktív pihenőidőre. Fitness és box jellegének köszönhetően zsírégető és állóképességjavító hatása is van.

Videó csomagok

Dobor-Móricz Katalin

Az élete 2013-ban gyermeke születése után fordulóponthoz érkezett, ekkor lett a mozgás szerelmese.

A barátai és családja ízléses és céltudatos emberként ismerik. Amit a fejébe vesz, amellett kitart és véghez is viszi. Egyik fő célja, hogy kompetenciáit kihasználva segíthessen másokon.

                2017-től számos képzést sikeresen elvégzett. Csoportos fitness instruktori, Jóga-; Gyermekjóga-; Gyermek fitness oktatói, Aqua tréneri, Életmód és táplálkozás-; Sport táplálkozás tanácsadói képesítéseket szerzett. Személyi edzésre specializálódott, emellett kifejlesztette saját tornáját Confidence elnevezéssel.

                A DobCat body program, és a DobCat body program My Time Fitness Studio tulajdonosa. A My Time Fitness Studio-ban létrehozta elképzeléseihez hűen azt az edzőtermet, ahol több korosztály egy időben edzhet.

 

DobCat body program oldal 

DobCat body program My Time Fitness Studio 

 

Fitt box - Online Workshop

A „Fitt box” elnevezés is jelzi, hogy a fitness és a box egybeolvadásáról van szó. Az edzés tervszerűen változó szakaszokra van bontva, terhelés-; és aktív pihenőidőre. Fitness és box jellegének köszönhetően zsírégető és állóképességjavító hatása is van. Mindemellett az egyén szellemi egészségére, reflexeinek, gyorsaságának fejlődésére is befolyást gyakorol. A tréning „lég” ütésekből, és -rúgásokból áll, valamint azok ötvözéséből.  Mivel a mozgást dinamikus zenére végzezzük, így oldja a felgyülemlett feszültséget és jobb közérzetet ad.

 

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy max. 20 perces videó küldése.

A sikert megkoronázva okleveles Fitt Box Trainerként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

 

 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok