Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Funkcionális training

Forró Tamás
Az első lépcsőfok egy edző számára, aki ilyen téren fejleszteni szeretné tudását.

Forró Tamás 

Lassan tíz éve személyi edző, sport edző testépítés és fitnesz szakirányon, rekreációs mozgásprogram vezető, gerinc tréner. Emellett két évig fitnesz-wellness asszisztensnek, és animátornak is tanult.
Mindegyik képesítés, végzettség és papír része szakmai tudásának, de nem csak az a fontos, mit sajátít el elméletben egy edző. Nagyon fontos átlátni, érzékelni minden apró tényezőt, összefüggéseket, amihez elengedhetetlen a szakmai tapasztalat, és a folyamatos önképzés. Ezek mellett fontos tényező, hogy milyen mozgáskultúrával, gyakorlati háttérismerettel rendelkezünk.

 Ez utóbbi kifejezettem a funkcionális edzés világában fontos, hiszen minden mozdulatot ránézésre érezni kell, és ismerni, hogy az hogyan is hat és mit dolgoztat meg. Szerencsére igen sok sportágában jártas és így elsajátíthatott sok különböző mozgásanyagot. A parkour avagy "free running"-nak köszönhetően világtalálkozókra jutott ki, ahol élőben láthatta több nemzet egyforma, mégis különböző mozgásformáit, emellett a sport által reklám- és filmforgatásokon is részt vett. Korábban vízilabdázott, ami hasznos volt a magasabb sűrűségű közeg, a felhajító erő megismeréséhez, amit később rehabilitációs- rekreációs jelleggel tudott alkalmazni, illetve a csapatsportok szellemiségének megtapasztalásához. Parkour pályafutása után egy krónikussá vállsérülés miatt sportágat kellett váltania, ezért kezdett el foglalkozni az edzőtermi - és ellenállással végzett edzésekkel, illetve elkezdett foglalkoztatni a sportsérülésekkel, majd az összes mozgással és az emberi testtel kapcsolatos dologgal.  Hét évvel ezelőtt a konditermi edzései mellett elkezdett egy egyre populárisabb földharc orientált küzdősportot is, ami a Brazilian Jiui Jitsu. Végtelen szabadtestsúlyos gyakorlatot használ fel ez a küzdősport, mely remekül beilleszthető lenne egy konditermi személyi edzés, vagy egy csoportos óra anyagába. Így edzőként előnyben van az, aki nem csak egy sportággal ismerkedett meg élete során. 

"Szerencsésnek mondhatom magam, mert három éven keresztül küzdhettem Dubaiban, jobbnál jobb sporttársakkal, és dolgozhattam konditermekben, mint edző. 

Jelenleg a nehéz esetek a specialitásom, sok problémás ügyfél fordul hozzám, mert bennem nem csak egy edzőt látnak, hanem egy megoldást a betegségeikre."

Funkcionálist training - Online Workshop

Egy kezdő alap óra, amely az első lépcsőfok egy edző számára, aki ilyen téren fejleszteni szeretné tudását.  Amit én is elsajátítottam nem egy év alatt, nem egy lépcsőfokban tettem. Ahhoz hogy tovább léphess, ismerned kell az alapokat. Ajánlom mindenkinek, aki emberekkel dolgozik, mint edző, és szeretné új perspektívában látni a gyakorlatanyagokat és azok variálhatóságát. Remekül beilleszthető személyi edzésbe, illetve kiscsoportos edzésekbe is. 


Köszönöm, hogy megszavazod a bizalmad nekem, találkozunk a vizsgán! Addig is jó tanulást! 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy max. 20 perces videó küldése.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

 

Videó csomagok