GrandUP gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

GrandUP

Gyöngyösi Szilvi
A grandUP , fitness, fogyókúra, alakformálás, sport, kikapcsolódás, buli. Szóval minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

 

Gyöngyösi Szilvia

Fitneszedző, táplálkozási- és online felnőttképzési szakértő, sportmentor. A GrandUp és StepUp nevű fitneszirányzat megalkotója.

  • 2011-ben megalkotta saját Dance-Aerobik irányzatát, a GrandUp-ot mely a funkcionális edzés, a tánc és a nőies mozgáskultúra fúziója
  • 2018-ban megnyitotta az online fitnesz iskoláját, a Mymove.hu-t, majd egy évvel később a szépségipari szakmákat nyújtó, szintén online oktatást biztosító MyLifeStore-t
  • 2020 óta sportmentorként is tevékenykedik saját Mentor Programjában, ahol edzőket segít a karrierépítésben
  • 2021-ben megálmodta Egyedülálló Faék diétáját, és piacra dobta egyedülálló táplálékkiegészítőit a MyEatrend-et, melyeket elsősorban a 40 feletti nőknek ajánl

 

 

A GrandUP edző képzésről

Online workshopunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnék egy mozgásformában egyesíteni a funkcionális edzések, a tánc és a nőies mozgáskultúra különböző mozdulatait. Ha tehát grandUP edzővé válsz, úgy képes leszel összetett élményt nyújtani vendégeiknek annál, mint amit a hagyományos dance aerobik órákon megszokhattak. Ennek oka, hogy a GrandUP egy sokkal intenzívebb igénybevételt jelent a szervezetünk számára, amit egyrészt a tánc széles spektrumú alapmozdulatai, valamint a különböző erősítő mozdulatok biztosítanak. A mozgásforma elsajátításával élményt adhatsz vendégeid testének és szellemének egyaránt.

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

 

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy max. 20 perces videó küldése.

 

A képzéssel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 70 / 431-87-99

E-mail: kepzesek@mymove.hu

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok