Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Hogyan készítsünk magunknak sminket

Tóth Martina
Mikor önmagunkat sminkeljük, bátrabban használjuk az ecseteket, színeket hisz a saját arcunkat ismerjük a legjobban.

Videó csomagok

Hogyan készítsünk magunknak sminket 

Mikor önmagunkat sminkeljük, bátrabban használjuk az ecseteket, színeket hisz a saját arcunkat ismerjük a legjobban. Mindnekinek megvan a szépség pontja amit szeret ki hangsúlyozni önmagán és arra fog jobban törekedni. Én személy szerint a tökéletes bőrkép mellett voksolok, mert úgy gondolom ez határozza meg az arcunk és sminkünk alapját. A bőrkép mellett ami nálam még nélkülözhetetlen az a Highlighterezés és ezt a kombinációt vagy egy Nude -os vagy egy vörös rúzzsal egészítem ki. A szám színének kiválasztása az adott hangulatomtól függ

 

Tóth Martina - Professional MakeUp Artist

 

Mindig is a Sminkes szakma elsajátítása volt az igazi célom, ennek érdekében 2011-ben végeztem kozmetikusként, ahol egyben megszereztem a sminkelés elméleti és gyakorlati alapját. A sminkelléssel 2014-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni, ahol a sminkelés alapjait Czagány Ildikó Sminkesnél végeztem, neki köszönhetően sikerült a sminkelési tudásomat magasabb szintre emelni. Ennek következtében további képzéseken vettem részt, mint például a Galmour MakeUP Academy oktatójánál ,Sok Csaba Sminkmesternél és a Makeup Hungary Academy- Sárosi Szilviánál ,ahol Nemzetközlieg elismert Diplomás profi sminkessé válltam. Jelenleg főként a saját szalonomba készítem vendégeim alkalmi, esküvői sminkjeit, illetve fotósokkal dolgozom együtt. Szívesen vállalok, videoklippeken át , a divatbemutatóig és forgatásokon való sminkelést.

Volt szerencsém többek között dolgozni ismertebb emberekkel is, mint pl. Szabó Győző, Csuja Imre, Pokornyi Lia, Eszenyi Enikő, Salamon Dia IFBB PRO, Yana Smith, Radics Gigi, Mohamed Fatima, Nótár Mary stb... „Szeretem megfigyelni az emberek arcvonásait, az apró vonalaikat , amely tükrözi bennük az igazi szépséget,karaktert. A sminkelés számomra a szépség tökéletesítését jelenti, amely boldogabbá teszi és magabiztosságot nyújt a viselői számára.”-Tóth Martina

 


Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsgára 3 különböző önsminket kell elkészítened. (előtte, közbeni, utána fotók, minimum 15 db kép)

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok