Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Holy Up

Hlács Erika
Egy olyan egyedi, holisztikus mozgásforma, ami testileg és lelkileg is feltölt. Az érzés utána felemelő. Egyszerre felpörget és megnyugtat, kimerít és ellazít, felszabadít és erősít, önismeretet, nőiességet és hitet ad

Videó csomagok

Hlács Erika

Era gyerekkora óta sportol, lételeme a mozgás, aktív és kíváncsi, aki mélyen összekapcsolódik a kreativitással.  A húszas évei elején elkezdett érdeklődni az önismeret, a személyiségfejlődés és a spiritualitás iránt. Nagyon sokat tanult az elmúlt évek alatt, sok helyen élt, sok mindent kipróbált. Élete fő mozgatórugója a holisztikus szemléletmód, ami ráébresztette, hogy mekkora kincs a test szeretete és segített neki abban, hogy megtanulja a test üzeneteit értelmezni, így egy boldogabb, harmónikusabb életet tud élni.

Tanulmányait főleg külföldön végezte:

2011-ben Nia Technique oktatóként végzett Londonban

2012-ben végzett Fitnesz oktatói, Személyi edző és Gym oktatói szakon Írországban

2012-ben Zumba oktatóként végzett Iroszágban

2013-ban Thump Boxing oktatóként végzett Irországban

2013-ban Pilates oktatóként végzett Budapesten

2020-ban Integrált Energia Technika elsajátítása Budapesten

2021-ben Vegán Életmód tanácsadóként végzett Budapesten

Ezek mellett számos tanfolyamon vett részt, ahol a női létezés mélyebb aspektusairól, a tisztán érzékelés elsajátításáról, a test és a lélek összefüggéseiről tanult és fejleszti önmagát a mai napig. A mozgás mellett energiarendezéssel és életmód tanácsadással foglalkozik.

Era megfigyelte az elmúlt pár évben, hogy sok embernek elenyésző a kapcsolata a saját testével. Bár sokan keresnek a spirituális világban menedéket, de anélkül, hogy jelen  lennének a testükben és így nehéz a belső lelki békét megtalálni. A tartós fejlődéshez fontos, hogy a testünk rezgését is emeljük, ne csak a belső világainkat fényesítsük. Így született meg a Holy Up, amibe Era belegyúrta az elmúlt több mint húsz év tapasztalatát.

Holy Up - Bemutató 00:46

Holy Up - Online Workshop

 

A Holy Up egy nagyon egyedi mozgásforma, amit főleg az ayurvéda filozófiája inspirált, miszerint a fejlődés az élet természete, ami körforgásokban zajlik. Ez egy olyan technika, amely úgy működik, mint egy belső vezető: tanít az elemeken keresztül, segít megérteni a különböző életszakaszok jellegzetességeit és a csakrák bölcsességét. Általa lebonthatjuk az évek alatt ránk rakódott védelmi rétegeket, s így közelebb kerülhetünk önmagunkhoz és  a  valódi szabadsághoz. A Holy Up egy olyan mozgásforma, amiben ötvözve lettek az aerobik, a kick box és pilates elemek,  a szabad tánc és a holisztikus szemléletmód.

Mezítláb végezzük és egy rövid ráhangolódás után bemelegítünk föld elemekkel, úgymond felébresztjük a testet. Ezt követik a picit pörgősebb, tüzes elemek, amik aerobik és kick box aerobik elemekből épülnek fel. Ezek mind könnyen követhető koreográfiák, így bárki végezheti testtípustól, kortól és fittségi állapottól függetlenül. Ezután jön a szabad tánc rész, ahol belekostólunk a szabad mozdulatok felszabadító érzésébe, a víz tanításába. Ez a rész a katarzis, aminek a ritmusát, tempóját mindenki maga választja meg, ezzel is lehetőséget adva a különböző edzettségi szinten lévők részvételére.  Innentől elkezdünk lassulni és behozzuk a pilates elemeket, amik amellett, hogy erősítik a törzs izmait, nagyon szépen nyújtják a testet, ezzel biztosítva a test kecsességét, könnyedségét, eleganciáját, a levegő elem tanítását. Az órát mindig nyújtással és egy pár perces meditációval zárjuk. A teljes órát megfűszerezzük az úgynevezett Gyémántokkal, ami támogató szavak, megerősítő mantrák, vizualizációs képek, amik mind-mind segítenek abban, hogy visszahozzuk a fókuszunkat a testünkbe és jelen legyünk az óra folyamán.

Az óra körübelül 50 perces, amiben annak ellenére, hogy koreográfiából épül fel, mégis benne van az a szabadság, amit minden ember keres az életében. A táncos elemek összehangolnak az életörömmel, a szenvedéllyel, a box elemek emelik bennünk a bátorságot, segítenek kiengedni a stresszt, a feszültséget és a meditáció megtanít lecsendesedni, hogy megtaláld magadban a belső vezetőt. Ez bizalmat ébreszt benned, ami által felerősödik az önbizalmad és azt fogod tapasztalni, hogy jól érzed magad a bőrödben, a testedben és újra szabad és boldog vagy.

 

  

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Emellé kapsz email-ben egy 80 oldalas Holy Up tankönyvet, amiben részletesen ki van dolgozva a teljes alapképzés.

A vizsga egy Zoom-os beszélgetéssel és egy rövid koreográfia bemutatással zárul. Előtte van lehetőséged  egy Zoom híváshoz is, ahol  röviden átbeszélitek a teljes tananyagot és a vizsga koreográfiát, így kérlek időben vedd fel a kapcsolatot az oktatóval:

Hlács Erika

Email cím: hlacserika@gmail.com

Tel.szám.: +36 70/355-9616

 A sikert megkoronázva okleveles Holy Up edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

 

Videó csomagok