Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Holy Up

Hlács Erika
Egyedi mozgásforma, amit főleg az ayurvéda filozófiája inspirált, miszerint a fejlődés az élet természete, ami körforgásokban zajlik.

Hlács Erika

Era gyerekkora óta sportol, lételeme a mozgás, aktív és kíváncsi, aki mélyen összekapcsolódik a kreativitással.  A húszas évei elején elkezdett érdeklődni az önismeret, a személyiségfejlődés és a spiritualitás iránt. Nagyon sokat tanult az elmúlt évek alatt, sok helyen élt, sok mindent kipróbált. Élete fő mozgatórugója a holisztikus szemléletmód, ami ráébresztette, hogy mekkora kincs a test szeretete és segített neki abban, hogy megtanulja a test üzeneteit értelmezni, így egy boldogabb, harmónikusabb életet tud élni.

Tanulmányait főleg külföldön végezte:

2011-ben Nia Technique oktatóként végzett Londonban

2012-ben végzett Fitnesz oktatói, Személyi edző és Gym oktatói szakon Írországban

2012-ben Zumba oktatóként végzett Iroszágban

2013-ban Thump Boxing oktatóként végzett Irországban

2013-ban Pilates oktatóként végzett Budapesten

2020-ban Integrált Energia Technika elsajátítása Budapesten

2021-ben Vegán Életmód tanácsadóként végzett Budapesten

Ezek mellett számos tanfolyamon vett részt, ahol a női létezés mélyebb aspektusairól, a tisztán érzékelés elsajátításáról, a test és a lélek összefüggéseiről tanult és fejleszti önmagát a mai napig. A mozgás mellett energiarendezéssel és életmód tanácsadással foglalkozik.

Era megfigyelte az elmúlt pár évben, hogy sok embernek elenyésző a kapcsolata a saját testével. Bár sokan keresnek a spirituális világban menedéket, de anélkül, hogy jelen  lennének a testükben és így nehéz a belső lelki békét megtalálni. A tartós fejlődéshez fontos, hogy a testünk rezgését is emeljük, ne csak a belső világainkat fényesítsük. Így született meg a Holy Up, amibe Era belegyúrta az elmúlt több mint húsz év tapasztalatát.

Holy Up - Online Workshop

 

A Holy Up egy nagyon egyedi mozgásforma, amit főleg az ayurvéda filozófiája inspirált, miszerint a fejlődés az élet természete, ami körforgásokban zajlik. Ez egy olyan technika, amely úgy működik, mint egy belső vezető: tanít az elemeken keresztül, segít megérteni a különböző életszakaszok jellegzetességeit és a csakrák bölcsességét. Általa lebonthatjuk az évek alatt ránk rakódott védelmi rétegeket, s így közelebb kerülhetünk önmagunkhoz és  a  valódi szabadsághoz. A Holy Up egy olyan mozgásforma, amiben ötvözve lettek az aerobik, a kick box és pilates elemek,  a szabad tánc és a holisztikus szemléletmód.

Mezítláb végezzük és egy rövid ráhangolódás után bemelegítünk föld elemekkel, úgymond felébresztjük a testet. Ezt követik a picit pörgősebb, tüzes elemek, amik aerobik és kick box aerobik elemekből épülnek fel. Ezek mind könnyen követhető koreográfiák, így bárki végezheti testtípustól, kortól és fittségi állapottól függetlenül. Ezután jön a szabad tánc rész, ahol belekostólunk a szabad mozdulatok felszabadító érzésébe, a víz tanításába. Ez a rész a katarzis, aminek a ritmusát, tempóját mindenki maga választja meg, ezzel is lehetőséget adva a különböző edzettségi szinten lévők részvételére.  Innentől elkezdünk lassulni és behozzuk a pilates elemeket, amik amellett, hogy erősítik a törzs izmait, nagyon szépen nyújtják a testet, ezzel biztosítva a test kecsességét, könnyedségét, eleganciáját, a levegő elem tanítását. Az órát mindig nyújtással és egy pár perces meditációval zárjuk. A teljes órát megfűszerezzük az úgynevezett Gyémántokkal, ami támogató szavak, megerősítő mantrák, vizualizációs képek, amik mind-mind segítenek abban, hogy visszahozzuk a fókuszunkat a testünkbe és jelen legyünk az óra folyamán.

Az óra körübelül 50 perces, amiben annak ellenére, hogy koreográfiából épül fel, mégis benne van az a szabadság, amit minden ember keres az életében. A táncos elemek összehangolnak az életörömmel, a szenvedéllyel, a box elemek emelik bennünk a bátorságot, segítenek kiengedni a stresszt, a feszültséget és a meditáció megtanít lecsendesedni, hogy megtaláld magadban a belső vezetőt. Ez bizalmat ébreszt benned, ami által felerősödik az önbizalmad és azt fogod tapasztalni, hogy jól érzed magad a bőrödben, a testedben és újra szabad és boldog vagy.

 

  

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A vizsga videóküldéssel és egy zoom-os szóbeli vizsgával zárul. A sikert megkoronázva okleveles Holy Up edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

 

Videó csomagok