Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

IDolls ConfiDance

Kertész Krisztina
Ha elsajátítod, Te is érezni fogod, ahogy felszabadul a benned élő istennő!

Kertész Krisztina 
táncoktató, csoportos fitness instruktor

Még tinédzser volt, mikor megtalálta a szenvedélyét, a táncot. 2005-ben iratkozott be az Akrobat Original Dance School-ba,
ahol megkapta a divattáncok, a hip-hop, a girly style és jazz alapokat, fejlődést és sikert, amit ez a sport adhat egy tudásszomjas diáknak.
Több év tanulás és gyakorlás után egy másik szintre lépett, táncoktató lett. 2011-ben Gyöngyösi Szilvia támogatásával elsők között sajátította el a GrandUP táncos fitness irányzatát és lett az irányzat oktatója. 2012-től lett a GrandUP Rapidance és a GrandUP Kid's oktatója is.
2019-ben megalakította saját egyedi táncos közösségét az IDolls Movement-et, melyet a mai napig szívből épít azoknak a csajoknak,
akik keresik magukban a nagybetűs NŐT és szívesen összekötik ezt a tánc felszabadító élményével. IDolls ConfiDance - Online Workshop

A koreográfiák célja az önbizalom, a magabiztossá és a nőiesség megerősítése a táncoktatáson keresztül.
Kriszta kifejezetten erre a célra építette fel akoreográfiákat. Ha elsajátítod őket, Te is érezni fogod, ahogy felszabadul a benned élő istennő!
Táncos edzés, modern tánc alapokra épülő óra, ahol több tánc stílus keveredik, főleg a nőies-csajos elemek a jellemzők, főként Girly, Showdance, Latinshow.

Low impackt edzés. Lekövethető és nem igényel előzetes tánc tudást. Feltölt, nőiesebbnek érzed magad tőle.
Tánc közben észrevétlenül tanulod meg használni a tested, felfedezed magadban a szexi nőt, így nagyobb lesz az önbizalmad is,
ami egyértelműen hatással lesz a mindennapjaidra. A mozgásnak rengeteg bizonyított jótékony hatása van, boldogsághormont termel, növeli az önbizalmadat, fejleszti a testtudatodat, szebb lesz tőle a tartásod, légiesebb, könnyedebb lesz a járásod, csinosabbak a mozdulataid.
14-40 közötti csajoknak ajánlatott.

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy online teszt és egy max. 20 perces videó küldése.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok