Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Kiút az étkezési zavarból

Kovács Szabina
Egészséges életmód könnyedén. Megoldás a táplálkozási zavarokkal kapcsolatban.

Videó csomagok

Kovács Szabina vagyok, 19 éves, életmód – és táplálkozási tanácsadó.

2018-ban estem át az anorexia nevű betegségen, ez az, ami elindított az utamon. A gyógyulási folyamat egy nagyon hosszú út volt, de minden percét megérte, hiszen megtaláltam a hivatásom, beleástam magam a táplálkozás és konditermi edzés világába. 

2021-ben végeztem el az életmód - és táplálkozási tanácsadó, hormonális táplálkozás, majd a sporttáplálkozás képzést. Jelen pillanatban is tanulok, a sportoktatói képzést végzem itt a Mymove-nál.

Legnagyobb álmom mindig az volt, hogy olyan embereknek segíthessek, akik valamilyen evészavarral küzdenek, hiszen tudom, hogy nekem is hatalmas segítség lett volna, ha olyannal beszélhetek, aki átérzi a helyzetemet.

Szeretnék példa lenni nektek, hogy lássátok a gyógyulás nem lehetetlen!

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés tartalmaz egy 30 perces konzultációt az oktatóval. A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy online teszt és egy max. 20 perces videó küldése.


A sikert megkoronázva okleveles edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

 

 

Videó csomagok