Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Kötött pulcsi minta és kőragasztás tanfolyam

Győri Lilla

Videó csomagok

Győri Lilla - kézápoló és műkörömépítő

Mindig is érdekelt a szépségipar világa,a kihívás ami benne van, a fejlődés amivel jár, így amikor láttam a Mylifestore oldalán a körmös képzést nem is volt kérdés, hogy elvégzem-e. Hosszas tanulás és gyakorlás után sikeres vizsgát tettem. Mindig nagyon segítőkész volt a szakágvezetőm és a gyakorlati oktatások is a fejlődésemet szolgálták. Bármilyen problémám volt, azonnal megoldást talált rá az iskola.

Jelenleg a kecskeméti szalonomban várom a szépülni vágyó hölgyeket. Boldog vagyok, mert azt csinálhatom, amit szeretek, és ami igazán érdekel. Az évek alatt elvégeztem több tanfolyamot is, többek között a modern gél lakk, illetve a Babyboomer, ombre, ásványhatás díszítő tanfolyamát. Szerintem egy körmösnek mindig képeznie kell magát és nyitottnak kell lenni a szakma újdonságaira. Nincs annál jobb érzés mikor a vendég az arcán mosollyal távozik. Mindig van hova fejlődni és tanulni. Neked is ezt javaslom!

Találkozzunk a videóban.

Kötött pulcsi minta és kőragasztás - Online Workshop

Ebben a videóban a pulcsiminta illetve a kőragasztás technikáját láthatjátok. Mindenki nagy kedvence a pulcsiminta, ami nélkül nincsen őszi, téli hangulat. A kőragasztás bár egyszerűnek tűnik de ahogy mondani szokták, a ,,siker a részletekben rejlik"

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsgára minimum 15 db képet kell küldeni az elkészített munkáról. (előtte, közben, utána)

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok