Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Mélyizom regeneráló masszázs

Elekes Bea
"Fájdalommal lehet élni, csak nem érdemes."

Videó csomagok

 

"Fájdalommal lehet élni, csak nem érdemes." Egyik legnagyobb kincs az erős kezemben rejlik, mert a nagyon intenzív és alapos átgyúrásban tudok kiteljesedni maximálisan, de a finom, érintő, lazitó, stresszoldó felfrissülést is át tudom adni Vendégeim számára. Hogy kis is vagyok valójában?

Elekes Bea vagyok. Okleveles Svédmasszőr. A fájdalommentes mozgás öröméért dolgozom. Mély izom regeneráló teljes-test masszázs gyógyító céllal, mely mindig egyénre és az adott problémára szabott. Elsősorban édesanya, három gyermekem van. Mindd a szívem csücske, és egy boldog férj tulajdonosa. Vendéglátó, kereskedő családba születtem, és szakácsnak tanultam ifjú korom hajnalán, majd később vállalkozó lettem, és saját vállalkozásomban dolgoztam. Legkisebb gyermekem gyógyulása után úgy éreztem váltanom kell! Segítő szakmában szerettem volna dolgozni, visszaadva az embereknek a gyógyulás és a jobb közérzet örömét. Gyermekkorom óta maszíroztam családtagjaim, akik igen nagy masszőrjárók voltak. Mindenki ízületi és mozgásszervi fájdalmakkal küzdött. Így a régi masszőröktől hazahozott tudást korán átadták szüleim és nagyszüleim, akik a közös ebédek után mindíg megkértek, hogy itt és így, meg úgy nyomkodjam, masszírozzam őket. Mondhatni volt egy tudás és finom érzés az újjaimban. A szakács szakmában tanult gyúrás, dagasztás fogásai új saját fogásként épültek be a munkámba. Időközben korom előrehaladtával nekem is kialakultak azok a mozgásszervi problémáim amiket megörököltem családomtól. Így pontosan tudom hogyan kezeljem a mozgásszervi és izületi fájdalmakat. Magamon is megtapasztaltam, mi az a lumbágó, ishias, ülőideg gyulladás, piriformis syndróma, izületi gyulladás, és, hogy hogyan kell felállni a műtött gerincsérvből. Így ha valahol fájdalmat érzel, pontosan tudom, hol és mid fáj. Talán azt is mennyire. Hol keressem és hol oldjam ki a fájdalmat.. Hiszem, hogy izmot nyújtani és csomókat oldani csak mély izomregeneráló masszázzsal lehet, melynek sok fogását magam dolgoztam ki.


Mélyizom regeneráló masszázs-Bemutató 01:03

Mélyizom regeneráló masszázs - Online Workshop

Ez a masszázs gyógyító célú, mely 60 vagy 90 perc időtartamú, mély izmokat nyújtó, az egész testet érintő masszázs. Hatékonyan szabadít meg a különböző fájdalmaktól. A kezelés során saját fejlesztésű technikámmal, szétszedlek-összeraklak módszeremmel tetőtől talpig átgyúrlak. Alapos kutatómunkával keresem meg a fájdalom okát és szüntetem meg. A masszázs erősségét összehangolom a vendégem panaszaival és közösen állítjuk be. Kinek ajánlom? Munkám során és a környezetemben is azt tapasztalom, hogy nagyon sokan küzdenek mozgásszervi fájdalmakkal. Reggelente nehezére esik kikelni az ágyból, itt szúr-ott fáj… Én kifejezetten a fájdalom enyhítésére szakosodtam. Masszázs után a munkát is könnyebben veszik a vendégeim, és a napi feladatokat is fájdalomtól megkönnyebbülten végzik. – Deréktáji panaszok / lumbago – Ülőideg gyulladás / Piriformis sindr. – Gerincsérv / nincs kiszakadva – Idegbecsípődés – Végtagokba lesugárzó fájdalom – Sportolóknak – Nyaki fájdalmak esetén – Nyak, vállöv, csuklya, lapocka, háti szakasz panaszos Kinek nem ajánlott? Kizáró okok: Közvetlenül műtét után Közvetlenül étkezés után Ittas bódult állapot esetén Lázas állapot esetén Fertőző légúti vagy bőrbetegség Epilepszia Skizofrénia Fokozott vérzékenység Súlyos szív és keringési betegség Tüdő és mellhártya betegség, TBC Várandósság első három hónapja és a kilencedik hónapban Menstruáció első három napja Heveny ízületi gyulladás Trombózis Rosszindulatú daganatos betegségek Friss agyi történések pl:Stroke Előrehaladott csontritkulás esetén.


 

A képzésre való jelentkezéshez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd! A sikeres konzultáció után jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra) A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy max. 20 perces videó küldése.
Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:
Tel.:+36 70/431-87-99
E-mail: kepzesek@mymove.hu

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

 

Videó csomagok