Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Sportrehabilitációs tanfolyam

Földi Géza

Földi Géza-Gyógymasszőr

Földi Géza vagyok, gyógymasszőr. 2019-ben személyes indíttatásból kezdtem el a masszőri tanulmányaimat,
melyben megtaláltam hivatásomat. Lételemem a fejlődés, ezért folyamatosan képzem magam, új tanfolyamokon veszek részt, hogy minél szélesebb rálátásom legyen a problémák hatékony kezelésére, megoldására. Szabadidőmben rendszeresen sportolok, és sok időt töltök a családommal, barátaimmal.

 

Sportrehabilitációs- Online Workshop

A sportrehabilitációs tanfolyam során megismerkedhetsz a verseny előtti, illetve utáni kezelési módokkal, valamint a gyakori sportsérülésekkel. Bemutatom az ízületek passzív kimozgatását, mely segítségével a sportoló jobb teljesítményt érhet el. Mindemellett, bónuszként szó lesz az általam használt, kedvenc masszázsfogásaimról és javaslataimról. A képzést elsősorban azok számára javaslom, akik már rendelkeznek svéd, frissítő vagy gyógymasszőri végzettséggel, és szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat.

 

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy online teszt és egy max. 20 perces videó küldése.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok