Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Sportspecifikus koordinációs Training

Kormos Dávid
Az adott sportágban jelen lévő mozgások fejlesztésére szolgál. A robbanékonyság, gyorsaság, dinamika, koordináció fejlesztése-finomítása.

Videó csomagok

Kormos Dávid
Dávid már több, mint  15 éve benne van az élsportban! Profi futballista volt, majd az utánpótlásban kapusedző és koordinációs-erőfejlesztő

Külföldi tanulmányútjain – Németországban és Spanyolországban – rengeteg hasznos szakmai tapasztalatra tett szert, ezért tudása nélkülözhetetlen! Olyan technikákat, tippeket, trükköket, fogásokat ismert meg, amivel még hatékonyabb és még komplexebb alakformálást tud elérni! 

Dávidról fontos tudni, hogy maximalista. A Mymove Akadémián végezte el a Fitness Instruktor képzést, de ezzel nem elégedett meg! Tudását kiegészítette egészségtudatos táplálkozási és életmód tanácsadó képzésekkel is!

 

Sportspecifikus koordinációs Training - Online Workshop

Az adott sportágban jelen lévő mozgások fejlesztésére szolgál. A robbanékonyság, gyorsaság, dinamika, koordináció fejlesztése-finomítása.

Továbbá az adott sportág jellemzőit figyelembe véve célzottan lehet fejleszteni az izomzatot, mint a törzs és a láb izmait. Korosztálytól függetlenül alkalmazható és formálható az edzés.

 A labdarúgó gyermekeknek különösen ajánlott a fejlődésük elősegítése céljából!

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy max. 20 perces videó küldése.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

 

Videó csomagok