Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Szempilla lifting - Képzés

Török Andrea

Videó csomagok

Szempilla lifting - Képzés

A szempilla lifting egy forradalmian új eljárás, amely a műszempillával ellentétben a valódi szempillákat formálja anélkül, hogy roncsolná azt. A szempillasort a töveknél emeljük meg, ezáltal ívesebb, hosszabb megjelenést biztosít, optikailag kissé dúsítja, nagyítja a szemet. Azonnali látványos eredményt érünk el körülbelül 60 perc alatt. Ez idő alatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen pihen. Az eredmény akár 6- 8 hétig tart, amíg a saját pillák ki nem cserélődnek. Nem igényel semmilyen karbantartást. Korszerű anyagösszetétele miatt nem káros a szemre és a szempillákra, így folyamatos használatra is ajánlott. Oroszországban már nagy népszerűségnek örvend, hamaros hazánkban is nagy divat lesz!

 

 

 

Török Andrea - szempilla stylist

Több mint 10 év szállodaiparban eltöltött idő után úgy éreztem, hogy váltanom kell. A szépségipar állt legközelebb saját elképzeléseimhez, hogy végre a magam ura legyek. Elvégeztem egy szempilla építő tanfolyamot és éreztem, hogy ez az amivel foglalkozni szeretnék. Itt a Mylifestore iskolában végeztem mint szépségtanácsadó és azóta is folyamatosan képzem magam. Minden területe érdekel a szakmának, de leginkább az orosz -ukrán építési stílus áll hozzám a legközelebb.

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, a vizsga egy online teszt és előtte-utána fotók min. 10 db.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok