Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

My2021 - Évzáró

My2021 - Évzáró

dátum: 2021-12-28

 

2021 december 18. két okból is igazán különleges nap volt. 

Az egyik, hogy két év kihagyás után végre újra tarthattunk Évzáró gálát és fizikailag is együtt ünnepelhettünk egy újabb sikeres évet.

Másrészt nyilvánosan először hangzott el, hogy immár CÉGCSOPORT vagyunk! Így a party is találóan a My2021 nevet kapta, mely a MyMove Online Fitness School, a MyLifeStore, a MyEatrend, a MyRaceTeam és a Move2You vállalkozások első közös rendezvénye volt, melynek helyszínéül Kecskemét legnívósabb szórakozóhelyét, a Goose Bar-t választottuk.


  

Az estét alapító-tulajdonosaink, Gyöngyösi Szilvia és Horváth Zoltán évértékelő beszédei indították, majd következett a díjátadó ceremónia. Értékes ajándékokkal és gyönyörű trófeákkal, serlegekkel jutalmaztuk többek között az Év legeredményesebb szakágvezetőit, edzőit és fitness versenyzőit, emellett három új díj is gazdára talált: az Év együttműködő partnere, az Év publikációs díja, valamint az Év MyEatrend értékesítője. 


 Az elegáns, svédasztalos vacsorát követően Hérics Nóra, a MyMove RaceTeam felkészítő edzője és az általa mentorált fitness versenyző hölgyek egy exkluzív FitModel bemutatóval készültek, kifejezetten erre az alkalomra. A profi koreográfia, a csillogó estélyi ruhák, és Domina Fanni, József Zsuzsa, Seres Anikó, Pallócska Irén valamint Antal Viktória elbűvölő mosolya láttán mindenkiben tudatosult: nem véletlenül lett a MyRaceTeam az idei év egyik legfényesebben tündöklő csillaga!

A program végén a társaság átadta magát az önfeledt bulizásnak, melyhez a zenét a fantasztikus Tomy Montana, és Magyarország legkedveltebb DJ-je, Lotfi Begi keverte nekünk! Éjfélkor értékes tombola-nyereményeket is sorsoltunk, majd folytattuk az ünneplést egészen hajnalig!


Köszönjük Mindenkinek, aki ott volt és jelenlétével hozzájárult az este hangulatához! Aki idén lemaradt, reméljük, jövőre találkozunk és legalább ilyen jót bulizhatunk újra EGYÜTT!