Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

MyMoveMom’s

Nyúlné Vajda Beáta
Nagy hangsúlyt fektetünk minden mozogni vágyó kismama számára a babavárás időszakának a könnyítésére, a fizikai teher elviselésére, a légzés elsajátítására. Mindezt megfelelő gyakorlatokkal, kivitelezéssel egybefűzve.

Videó csomagok

Vajda Beáta

Alapképzettsége sportedző, kismama-, és baba-mama torna oktató. Edzőként 2015 óta tevékenykedik. Szenvedélye a sport, mindemellett céltudatos, és színes egyéniség! Van egy saját fitnesz klubja, ahol megmozgat minden kismamát.
Nagy hangsúlyt fektetünk minden mozogni vágyó kismamának a babavárás időszakának a könnyítésére, a fizikai teher elviselésére, a légzés elsajátítására mindezt megfelelő gyakorlatokkal, kivitelezéssel egybefűzve.

 

 

MyMoveMom’s - oktató wokshop

 Az országban egyedülállóként nálunk, egy félig online tanfolyam keretein belül sajátíthatod el a MyMoveMom’s rejtelmeit! Megtanulhatod, hogyan tarts tornát egy, vagy a kár több kismamának. Trimeszterekre bontva alap légző- illetve tornagyakorlatokat mutatunk neked. Kitérünk a sérülés-, illetve veszélyfaktorokra, milyen sajátosságokra figyelj, milyen gyakorlatok megengedettek, hogyan kivitelezzük őket.

A képzés végeztével sem engedjük el a kezedet, segítünk felépíteni Facebook és Instagram profilodat az új irányzatod beindításához

Képzésen megszerezhető ismeretek

  • Alap kismamatorna órákhoz kapcsolódó inspirációk és fontos információk
  • 3 alap Trimeszter jellemzőinek ismertetése
  • Légző gyakorlatok elsajátítása
  • Koreográfia felépítése
  • Tiltott gyakorlatok ismertetése
  • Óravezetés
MyMoveMom’s Ingyenes - Bemutató 00:30

MyMoveMom's Haladó szintű képzés

Légy te is sikeres kismama oktató! A kezdő szinted után építsd te is a tudásodat, egy szinttel fentebb. Miért? Mert ezzel a képzéssel színesebbé varázsolhatod, és hatékonyabban tornáztathatod a kismamáidat. A képzés egy teljesen új szintre építi fel a tudásod, megismerhetsz 3 olyan eszközt, amelyet biztonságosan tudsz használni az órákon. Megtanulhatod a helyes kivitelezést, a helyes légzést és 3-3 olyan gyakorlatot is, amelyet mindenképp ajánlatos beépítened az órába.
Ne halogasd a tanulást! Végezd el egyszerre mindkettőt és légy te is MymoveMom edző!

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A vizsga egy online teszt és egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.

A sikert megkoronázva okleveles MymoveMom’s edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

 

Videó csomagok