Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Tabata

Gyöngyösi Szilvia
Vörös Mónika
Vadiúj mozgásforma, amely ötvözi a Tabata kőkemény erősítő elemeit a tánc szabadságával, lazaságával, pörgésével.

Videó csomagok

 

Gyöngyösi Szilvia

Fitneszedző, táplálkozási- és online felnőttképzési szakértő, sportmentor. A GrandUp és StepUp nevű fitneszirányzat megalkotója.

  • 2011-ben megalkotta saját Dance-Aerobik irányzatát, a GrandUp-ot mely a funkcionális edzés, a tánc és a nőies mozgáskultúra fúziója
  • 2018-ban megnyitotta az online fitnesz iskoláját, a Mymove.hu-t, majd egy évvel később a szépségipari szakmákat nyújtó, szintén online oktatást biztosító MyLifeStore-t
  • 2020 óta sportmentorként is tevékenykedik saját Mentor Programjában, ahol edzőket segít a karrierépítésben
  • 2021-ben megálmodta Egyedülálló Faék diétáját, és piacra dobta egyedülálló táplálékkiegészítőit a MyEatrend-et, melyeket elsősorban a 40 feletti nőknek ajánl

 

A TabaDance edző képzésről

A TabaDance egy mozgásforma, mely a Tabata kőkemény erősítő elemeit ötvözi a tánc szabadságával. Elsősorban azoknak lehet ideális választás, akik szeretnének kőkemény kihívást keresni vendégeik számára, ugyanakkor kezdők esetében is nyugodt szívvel alkalmazható. A képzés során a résztvevők kemény, funkcionális gyakorlatokkal és ritmusérzéket igénylő feladatokkal találkozhatnak, melyet manapság divatos, trendi zenékre végezhetnek.

Amennyiben online képzésünk felkeltette az érdeklődésedet, úgy jelentkezz az kepzesek@mymove.hu címen, munkatársaink mindenben a rendelkezésedre állnak!

Fontos információk a képzésről:

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A képzés vizsgával zárul, mely ZOOM-on keresztül (vizsgadíj: 5.000 Ft) vagy személyesen (vizsgadíj: 15.000 Ft) kerül megtartásra.

A vizsga sikeres teljesítése után okleveles TabaDance edzővé válhatsz, melyről névre szóló digitális oklevelet küldünk a részedre.

A képzéssel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 70 / 431-87-99

E-mail: kepzesek@mymove.hu

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok